Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Phone number :
Home Address :
Item yang dipesan: Nyatakan jenis kain,kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Inner bawal, kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Design telekung,kod/warna dan jumlah utk setiap item.
Tarikh pemesanan dibuat :

Click here to create your own form.

Monday, 11 March 2013

Order Now!

Salam everyone and dear follower.. sorry da lama sy x update..just nk inform u all.. if nk buat pesanan, boleh buat SEKARANG!! Saya sedang kumpul pesanan, insyaAllah 3 minggu lagi sy akan shipping semua tempahan ke Malaysia. So, anda semua jangan ketinggalan kay!

Tarikh tutup pemesanan adalah : 26 March 2013
sy harus pastikan pesanan anda semua ade di stock. so, u all hv to order asap.

Buat masa ni sy agak sibuk sebab sedang bertugas di Rumah Sakit Tasik Malaya.Tapi sy akan cuba sedaya upaya utk respond pada pesanan anda secepat mungkin.
Boleh whatsapp ke phone num sy di atas untuk respond cepat.

To those yg nk jadi reseller telekung, boleh jugak msg sy k? insya-Allah sy bg harga murah2..
Grab ur chance n get kain sulaman dari Bandung with cheap price.

with love, sofia ♥♡

Tuesday, 4 December 2012

Sunday, 2 December 2012

ORGANDY SEMISILK

Now available sulaman Organdy dengan material SEMI SUTERA! :)

Material : Semi sutera.. kain x panas n sgt lembut..mmg selesa la kalau adik2 n akak2 nk buat baju pegi keja or ke kuliah..hehe

Size : 60" x 4 meter.. xde masalah utk yg berbadan besar atau tinggi.. semua boleh CANTIK!

Nk buat baju ape? Kurung Modern boleh...Kurung biasa boleh..Kurung Pahang boleh.. Apelagi,jom bergaya :)

Terdapat 10 pililhan warna yg menarik! Dapatkan segera..


OS 01


OS 02


OS 03


OS 04


OS 05


OS 06


OS 07


OS 08


OS 09


OS 10

DAPATKAN ORGANDY SEMISILK DGN HARGA RM120 SHJ!

Tawaran hebat! Beli 2 Pasang Organdy Semisilk  : RM200..
including postage!

GET IT NOW!

Wednesday, 21 November 2012

Sutera Bandung

Sutera Bandung

This is the newest design di Bandung! Trust me.. I live here..hehe... Cantik sgt kann! Boleh la buat baju baru untuk keje next year..hehehe..

Material : Sutera Bandung ( kain lembut gileee..xperlu iron sebab x renyuk pun..nampak sangat elegan and eksklusif..kain tak panas pun and most important thing is...TAK JARANG..so tak perlu la pakai lining..)
Ukuran : Bidang 45" x 4.5m (so,korang jangan risau lah..komfem cukup la kain ni.. xkira anda saiz ape..XXL pn boleh.. :) )
Istimewa : beads tu die jahit satu2 kot..cantik kan corak yg die buat..mane nk jumpe design cani kat msia..tol x:?ape lagii.. dapatkan segeraa!

Pelbagai warna available!

Harga : RM120 (including postage)


SB PINK


SB BLUE


SB GREY


SB RED


SB BROWN


SB GREEN


SB ORANGE


Special Promotion!!
Beli 2 pasang baju Sutera Bandung dengan harga RM200 shj!! (including postage)

Telekung Travel

Telekung Travel 

Cepat dapatkan koleksi telekung travel yang comel dan cantik!! Terdapat pelbagai design dan warna yang pasti membuatkan anda tertawan!

1.Telekung Puzzle Flower

Material : parachut (tidak jarang)
Size : all size(untuk dewasa)
Tidak panas! dan sangat mudah dibawa ke mana2!
Harga : RM35 (including postage)





To Those yg berminat nak jadi reseller utk telekung travel, boleh dapatkan harga istimewa drpd saya! Pembelian minimum 10 pasang!



2.Telekung Sesucinya Cintamu

Material : parachut (kalau pilih warna warni,xjarang pun.. :) )
Size : all size (untuk dewasa)
Harga : RM35 (including postage)





To Those yg berminat nak jadi reseller utk telekung travel, boleh dapatkan harga istimewa drpd saya! Pembelian minimum 10 pasang!



3.Telekung Beauty Pouch

Material : parachut grade A ( pasti tidak jarang)
Size : all size (untuk dewasa)
Ukuran yang sangat effisien..boleh masuk dalam handbag anda semua..cantik x? Saya pn ade satu untuk diri sendiri..hihiii..senang nk bawak g hospital untuk oncall :)
Harga : RM45 (including postage)







To Those yg berminat nak jadi reseller utk telekung travel, boleh dapatkan harga istimewa drpd saya! Pembelian minimum 10 pasang!


4.Telekung Lovely Basket

Material : Abu Thai (sangat selesa,tidak jarang..kualiti terbaik)
Size : all size (untuk dewasa)
Harga : rm50 (including postage)
sangat cantik dan comel..kain dia sangat best,xpanas and material die agak berat..kiranya waktu solat tu, takdela telekung kita melambai2 kan..hehe.. tak menyesal la kalau beli,sangat tahan lama n design terbaru d Bandung!


Sangat ramai yang pilih yang ini..!! Serious x tpu telekung ni BEST.

To Those yg berminat nak jadi reseller utk telekung travel, boleh dapatkan harga istimewa drpd saya! Pembelian minimum 10 pasang!





Saturday, 17 November 2012

Mawar Organdy

Sulam Mawar Organdy

Inginkan gaya baru dengan design modern?

Ni mmg baru di pasaran..saya sampai je kat tempat pembekal, datang satu set..full color die bagi.. jom kita ushar!

Material : Kelly Crepe - takpayah iron pun xpe, baju korang tak renyuk pun..tetap maintain anggun kat tempat kerja dari pagi sampai petang

Saiz : bidang 60" x 4 meter - same as usual la..adik2..akak2...tak kira anda saiz S atau XL... remember..u are beautiful :)

Cane nak bergaya? bole buat baju Kurung Pesak..Kurung Modern.. ape2 je..hehe..tergantung citarasa..

ade sulam kat bahagian tangan die jugak..cantik tau! Mestila kann..tgkla sape yg beli :)

Kalau korang beli, mesti cantik la! Meh kita pilih sama2 :)


MO 01


MO 02


MO 03


MO 04


MO 05


MO 06


MO 07


MO 08


MO 09


MO 10

Tu diaaa..ada 10 warna..tinggal pilih je mana yang berkenan :)

Harga RM 100 sepasang(including postage)

Special price :
if beli 3 pasang - RM 275 (haa..diskaun xbole tahan!)so..ape lagi..ajakla kawan2 satu office tu share2..hehe


Manik Rainbow

Salam and hi semua!

Setelah sekian lama saya menyepi, jom kita tengok design terbaru yang ada di Bandung!
Cepat dapatkannya!!

Kurung Manik Rainbow

  • Istimewanya? 
  1. Labuci dijahit satu persatu! leceh kot.. korang nk jahit labuci satu2 buat bunga? haa..sebab tu la kurung Manik Rainbow ni cantik..sebab nk buat die pun susah..hehee
  2. Jenis kain.. COTTON.. xpanas! ramai kan suke kain cotton sekarang?
  3. Saiz... bidang 60" x 4meter.. so,xkira la anda ukuran S atau XL semua bole beli kain ni and tempah buat baju kurung..Kurung Pesak boleh..Kurung Modern pn boleh
  4. Pelbagai warna boleh didapatkan :






Turqoise
Hijau Tua
Coklat
Hitam
Putih
Shocking pink



Dapatkan dengan harga yang istimewa!
RM125 sahaja! (including postage)
GET IT NOW!

PROMOSI ISTIMEWA!
Dengan belian 2 pasang, dapatkan diskaun 10%
(berlaku untuk Kurung Manik Rainbow shj)

Wednesday, 23 November 2011

Sulam Bukit Tinggi Mawar Indah (Bidang 60")



Istimewa untuk ANDA semua.
Kini,sy menyediakan "Sulam Bukit Tinggi MAWAR INDAH"
Ape yang menarik?Ramai yang buat permintaan agar ukuran diperbesar.
so,ini tempahan KHAS untuk anda.

Ukuran kain adalah : 4m x 60"
Jadi xde masalah untuk wanita yang berbadan besar dan tinggi untuk menempah kain.
Material : Chiffon silk
Tak panas n lembut
Tak perlu pakai lining.

HARGA RM110shj per helai!! (free postage)

Code : Mawar Indah 01



Code : Mawar Indah 02

Code : Mawar Indah 03

Code : Mawar Indah 04

Code : Mawar Indah 05

Code : Mawar Indah 06

Code : Mawar Indah 07

Code : Mawar Indah 08 (warna oren)
Code : Mawar Indah 09 (warna purple)

1 psg : rm110
2 psg : rm210
3 psg : rm300
5 psg : rm475
10 psg : rm900

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...