Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Phone number :
Home Address :
Item yang dipesan: Nyatakan jenis kain,kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Inner bawal, kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Design telekung,kod/warna dan jumlah utk setiap item.
Tarikh pemesanan dibuat :

Click here to create your own form.

Thursday, 3 November 2011

Telekung Travel yg Comel!!

Dapatkan telekung travel dengan harga murah!
Sangat comel dan mudah di bawa kemana2
( boleh masukkan dlm handbag)

Kain tidak panas dan selesa.
Pilihan warna yang menarik!



1. Telekung Sweet Lollipop - harga RM35(POSTAGE INCLUDED)



Saiz telekung ni,bila dah gulung2 n simpan dlm beg die..besar tapak tangan je taw!
Best kan!Bole bawak ke mana2.Simple and cute!

Cantik x yang ini?



Macam2 colour ade..sy suke warna pink tu..anda suka yg mana?


Warna telekung depends on warna yg ade pada beg telekung.
so,u all bole imagine lah kan telekung dia warna ape! :)


Sweet lollipop! :)



Macam2 warna ade kann? pilihlah warna kegemaran anda!


2. Telekung Puzzle Flower - harga RM35(POSTAGE INCLUDED)





Telekung bentuk puzzle2 and bunga2 sket..ni pun cantik jugak..
Senang nak simpan,lipat2 pastu terus masuk dlm beg.



Bentuk sulam die gune double layer benang.Putih n pink.( ni contoh je...sbb sy kan suka warna pink or merah hati..hehe)




Kan dah kate...tgk...pink jugak yg sy pilih..hehe :)


3. Telekung Mini Handbag - harga RM35(POSTAGE INCLUDED)




Bentuk die cam handbag kann? Tp mini handbag telekung ni lagi comel taw! Macam2 warna ade..ni contoh jek! (just inform me..nk warna ape k?)





Sulam die guna 2 benang yg berpintal antara satu sama lain. Menarik kan?



Okeyh..kali ni sy pilih biru pulak.. ;P


Anda pilih yang mana?

1psg : rm35
5psg : rm165
10psg : rm300



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...