Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Phone number :
Home Address :
Item yang dipesan: Nyatakan jenis kain,kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Inner bawal, kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Design telekung,kod/warna dan jumlah utk setiap item.
Tarikh pemesanan dibuat :

Click here to create your own form.

Wednesday, 21 November 2012

Sutera Bandung

Sutera Bandung

This is the newest design di Bandung! Trust me.. I live here..hehe... Cantik sgt kann! Boleh la buat baju baru untuk keje next year..hehehe..

Material : Sutera Bandung ( kain lembut gileee..xperlu iron sebab x renyuk pun..nampak sangat elegan and eksklusif..kain tak panas pun and most important thing is...TAK JARANG..so tak perlu la pakai lining..)
Ukuran : Bidang 45" x 4.5m (so,korang jangan risau lah..komfem cukup la kain ni.. xkira anda saiz ape..XXL pn boleh.. :) )
Istimewa : beads tu die jahit satu2 kot..cantik kan corak yg die buat..mane nk jumpe design cani kat msia..tol x:?ape lagii.. dapatkan segeraa!

Pelbagai warna available!

Harga : RM120 (including postage)


SB PINK


SB BLUE


SB GREY


SB RED


SB BROWN


SB GREEN


SB ORANGE


Special Promotion!!
Beli 2 pasang baju Sutera Bandung dengan harga RM200 shj!! (including postage)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...