Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Phone number :
Home Address :
Item yang dipesan: Nyatakan jenis kain,kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Inner bawal, kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Design telekung,kod/warna dan jumlah utk setiap item.
Tarikh pemesanan dibuat :

Click here to create your own form.

Wednesday, 21 November 2012

Telekung Travel

Telekung Travel 

Cepat dapatkan koleksi telekung travel yang comel dan cantik!! Terdapat pelbagai design dan warna yang pasti membuatkan anda tertawan!

1.Telekung Puzzle Flower

Material : parachut (tidak jarang)
Size : all size(untuk dewasa)
Tidak panas! dan sangat mudah dibawa ke mana2!
Harga : RM35 (including postage)





To Those yg berminat nak jadi reseller utk telekung travel, boleh dapatkan harga istimewa drpd saya! Pembelian minimum 10 pasang!



2.Telekung Sesucinya Cintamu

Material : parachut (kalau pilih warna warni,xjarang pun.. :) )
Size : all size (untuk dewasa)
Harga : RM35 (including postage)





To Those yg berminat nak jadi reseller utk telekung travel, boleh dapatkan harga istimewa drpd saya! Pembelian minimum 10 pasang!



3.Telekung Beauty Pouch

Material : parachut grade A ( pasti tidak jarang)
Size : all size (untuk dewasa)
Ukuran yang sangat effisien..boleh masuk dalam handbag anda semua..cantik x? Saya pn ade satu untuk diri sendiri..hihiii..senang nk bawak g hospital untuk oncall :)
Harga : RM45 (including postage)







To Those yg berminat nak jadi reseller utk telekung travel, boleh dapatkan harga istimewa drpd saya! Pembelian minimum 10 pasang!


4.Telekung Lovely Basket

Material : Abu Thai (sangat selesa,tidak jarang..kualiti terbaik)
Size : all size (untuk dewasa)
Harga : rm50 (including postage)
sangat cantik dan comel..kain dia sangat best,xpanas and material die agak berat..kiranya waktu solat tu, takdela telekung kita melambai2 kan..hehe.. tak menyesal la kalau beli,sangat tahan lama n design terbaru d Bandung!


Sangat ramai yang pilih yang ini..!! Serious x tpu telekung ni BEST.

To Those yg berminat nak jadi reseller utk telekung travel, boleh dapatkan harga istimewa drpd saya! Pembelian minimum 10 pasang!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...