Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Phone number :
Home Address :
Item yang dipesan: Nyatakan jenis kain,kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Inner bawal, kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Design telekung,kod/warna dan jumlah utk setiap item.
Tarikh pemesanan dibuat :

Click here to create your own form.

Saturday, 17 November 2012

Manik Rainbow

Salam and hi semua!

Setelah sekian lama saya menyepi, jom kita tengok design terbaru yang ada di Bandung!
Cepat dapatkannya!!

Kurung Manik Rainbow

  • Istimewanya? 
  1. Labuci dijahit satu persatu! leceh kot.. korang nk jahit labuci satu2 buat bunga? haa..sebab tu la kurung Manik Rainbow ni cantik..sebab nk buat die pun susah..hehee
  2. Jenis kain.. COTTON.. xpanas! ramai kan suke kain cotton sekarang?
  3. Saiz... bidang 60" x 4meter.. so,xkira la anda ukuran S atau XL semua bole beli kain ni and tempah buat baju kurung..Kurung Pesak boleh..Kurung Modern pn boleh
  4. Pelbagai warna boleh didapatkan :






Turqoise
Hijau Tua
Coklat
Hitam
Putih
Shocking pink



Dapatkan dengan harga yang istimewa!
RM125 sahaja! (including postage)
GET IT NOW!

PROMOSI ISTIMEWA!
Dengan belian 2 pasang, dapatkan diskaun 10%
(berlaku untuk Kurung Manik Rainbow shj)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...