Borang Pesanan

Name:
Email Address:
Phone number :
Home Address :
Item yang dipesan: Nyatakan jenis kain,kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Inner bawal, kod dan jumlah utk setiap item.
Item yang dipesan : Design telekung,kod/warna dan jumlah utk setiap item.
Tarikh pemesanan dibuat :

Click here to create your own form.

Saturday, 17 November 2012

Mawar Organdy

Sulam Mawar Organdy

Inginkan gaya baru dengan design modern?

Ni mmg baru di pasaran..saya sampai je kat tempat pembekal, datang satu set..full color die bagi.. jom kita ushar!

Material : Kelly Crepe - takpayah iron pun xpe, baju korang tak renyuk pun..tetap maintain anggun kat tempat kerja dari pagi sampai petang

Saiz : bidang 60" x 4 meter - same as usual la..adik2..akak2...tak kira anda saiz S atau XL... remember..u are beautiful :)

Cane nak bergaya? bole buat baju Kurung Pesak..Kurung Modern.. ape2 je..hehe..tergantung citarasa..

ade sulam kat bahagian tangan die jugak..cantik tau! Mestila kann..tgkla sape yg beli :)

Kalau korang beli, mesti cantik la! Meh kita pilih sama2 :)


MO 01


MO 02


MO 03


MO 04


MO 05


MO 06


MO 07


MO 08


MO 09


MO 10

Tu diaaa..ada 10 warna..tinggal pilih je mana yang berkenan :)

Harga RM 100 sepasang(including postage)

Special price :
if beli 3 pasang - RM 275 (haa..diskaun xbole tahan!)so..ape lagi..ajakla kawan2 satu office tu share2..hehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...